Najnovšie recenzie zo sekcie Tehotenské a dojčiace vankúše
- praktický tvar vankúša
- výplň nie je podľa mňa dostatočne pevná, mala by byť stabilnejšia, aby "nespľasla" po pár použitiach
Vankúš som si vybrala preto, že som dôverovala značke Chico, troška ma ale sklamal, lebo za takú vysokú cenu by som čakala omnoho lepší komfort. Na dojčenie je to ale celkom dobrá pomoc, vankúše, ktoré som mala doma a používala som, mi dojčenie skôr sťažovali. Ešte som vankúš neprala, som zvedavá, čo urobí výplň po vypraní.
- Vyborny prijemny material.
Vyborny prijemny material. Dobře se pere. Snadno se obleka.
- Kvalitne zpracovaný. Napln se da snadno doplnit, pripadne zmensit. Da se prat. Vyuzitelny take jako zabrana.
- Zvolili jsme spatnou velikost, polstar je prilis velky. Varianta standart by plne postacovala,
Velmi kvalitni kojici polstar, jen je potřeba dobře zvážit velikost.
- výborna vec pre babatko, ak casto grcka.. dalej ho urcite vyuzijete pri nadche pre babatko aj vacsie dieta.. vyhodou je aj snimatelny potah
urcite odporucam
Vsetko v poriadku
- za tu cenu asi ziadne
- polsky vyrobok, na ktorom bolo setrene vyplnou
- moc makky, neplni ucel na spanok
- po par pouziti zostal ulezany
urcite doporucujem si doplatit 10-15 eur a kupit nejaky kvalitnejsi
- Dobry tvar aj velkost.
Sme s nim zatial spokojny, manzelke sa na nom dobre spi, na dojciacu cast dojde casom :-).
Reakcia obchodu Matýsek
Děkujeme.
Odporucam
- Je pevny, stabilny, pekna potlac,
- Jedine, ze sa neda potah oprat samostatne, ale to som pri nakupe vedela, takze to akceptujem
Maximalna spokojnost
- kvalitny material
- vymenitelny poťah
- kvalitná výpľň
- super formovaný
Ideálny vankúš nie len pre tehotné mamičky.
Vankúš máme doma cca týždeň a neviem si ho vynachváliť. Manželka je v 7 mesiaci tehotensvtva a s vankúšom sa jej leží oveľa pohodlnejšie. Pozerali sme viacej druhov, ale rozhodli sme sa pre tento konkrétny druh kvôli formovaniu, ostatné vankúše neboli formované mali rovnakú hrúbku po celom rozmere čo nie je až tak praktické.
- príjemný maetriál
- dobrá kvalita
- široká možnosť využitia
- nezistené
Doporučujem tento tovar. Cena zodpovedá kvalite tovaru.
- perfektný aj krásny design
perfektný krásny design, super sa na ňom spí, veľmi pomohol
Reakcia obchodu Matýsek
Velice děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že polštářek pomáhá a je přínosem celé Vaší rodině. Kojicí polštáře Matýsek
- výborná pomôcka pre mamičky.
- Výplň vankúša rýchlo zmenila svoj tvar.
Popracovať na výplni vankúša.
- Vankúš je perfektný. Náš synček sa v ňom dokáže dlho prehrať a je aj on s ním spokojný :)
Dobrá cena, rýchle dodanie, odporúčam každému
- Pre babatko ako stvoreny pod hlavicku
- Ma snimatelny potah na zips ktory sa da pekne vyprat
- Je lahky a vzdusny
Tento produkt som si vybrala aby moje babatko spinkalo vo zvysenej polohu z dovodu casteho sa vracania mliecka po najedeni,je nanom velmi spokjne,neklze sa s neho a neostava vylezany,odporucala by som ho aj inym mamickam ktore deticky by mali spat vo zvysenej poloho,som velmi spokojna so svojim nakupom,tovar prisiel neposkodeny a vo farbe v ktorej som si ho objednala.doporucujem
Perfektny.
Perfektny.
- Design
- vypln velmi susti az je to hlucne
Velmi hlucna vypln inac fajn
Matýsek Dojčiaci vankúš Maxi LIENKA béžová
Pridané: 26. novembra 2014
(naposledy upravené 26. novembra 2014)
Zakúpený v Matýsek
- farebnosť a rôzne obrázky, ktoré isto zaujímú potom už aj dieťa
- nie sú
veľká spokojnosť :)
Zobrazujem 221 - 240 zo 248 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 11 [ 12 ] 13 Ďalšie »