Najnovšie recenzie zo sekcie Tehotenské a dojčiace vankúše
Kvalitny material. Kvalitna vypln. Vypratelny obal.
- Drží tvar,prijemný na dotyk
pekný, kvalitný, dobrá cena
Vankúš sme chceli skúsiť ako zábranu do postele pre 7 mesačného lezúňa. Účel spĺňa perfektne. Ani na zemi dieťatko prekážku neprekoná, v tomto veku sa o to ešte ani nesnaží. Skôr ju skúša obliezť. Predpokladám, že neskôr to bude váľadlo, či leňoška. Už teraz sa s vankúšom rada mazná. Hoci je určený ako podpora pri dojčení, na tento účel ho manželka nepoužíva. Má už zabehnuté vlastné techniky. Vnímam to ako vec zvyku. Pre dospelých je to skvelá opierka na kríže ku sledovaniu TV, či do postele k poobedňajšej sieste. Toto viacúčelové použitie robí z vankúša výbornú kúpu. Pokiaľ by naša dcéra vankúš chcela aj v neskoršom veku, plánujem si kúpiť jeden pre seba.
- pohodlný
- spratný
- obojstranný
- jednoduchá údržba
- príjemný materiál
- prijateľná cena
Vankúš hodnotím veľmi pozitívne, materiál jemný, ako stvorený pre bábätká. Prepracovanie super, vďaka svojej veľkosti je výborný na cesty, s nami cestuje naozaj všade. Napriek tomu stále vyzerá ako nový, farby vôbec neblednú.
Rastie s drobcom, keďže je príjemný na túlenie, využiteľnosť je ďaleko širšia ako "len" kojenecký vankúšik.
Nákup neľutujem a v žiadnom prípade by som ARMINO nevymenila za tie veľké "opachy" v obchodoch.
- spokojnosť
- Pekne drží tvar
- Príjemný materiál
- Žiadna
Sensillo Kojenecký vankúš klin biely Biela
Pridané: 25. septembra 2017
(naposledy upravené 25. septembra 2017)
Zakúpený v PRE NAŠE DETI
- Príjemný materiál, snímateľný poťah mozno prat
- Trochu "smrdí" tam molitan
- prijemny spanok odkedy mam vacsie tehotenske brusko,netlaci ma a nebudim sa tolko,odporucam ,objednam si aj ine vyrobky z tejto stranky,som spokojna
Splnil moje očakávania!!
- Je super
Reakcia obchodu Matýsek
Děkujeme :)
Scamp Vankúš na kojenie SZPE069
Pridané: 17. augusta 2017
(naposledy upravené 17. augusta 2017)
Zakúpený v Mamamánia.sk
Pre mňa praktické,ze sa dá prať aj vnútro,veľkosť akurát.Škoda,že som ho kúpila az teraz,veľmi uľahčuje kojenie.
Spokojnost
- na jednom konci vankúša kde sa nachádza ten biely"kolík" na zaistenie do šnúrky je drapľavý. Prijal by som drevené (prírodné)vyhotovenie
Praktický - fajn
pomer cena/ kvalita je v dobrom súlade
Cena je primerana kvalite. Som s nim velmi spokojna, stale drzi svoj tvar, narozdiel od lacnejsich vankusov, ktore sa zvyknu vylezat. Zatial ho pouzivam iba naspanie pocas tehotenstva. Rozmerovo je trochu vacsi, mozno by mi stacil aj ten kratsi rozmer. Velkou vyhodou je, ze ho mozem kedykolvek vyzliect z povlečenia a dat oprat čiste len navliečkovu časť. Za mna palec hore PS: občas mi ho priatel kradne ked je skor v posteli ako ja
Reakcia obchodu Matýsek
Velice děkujeme, jsme moc rádi, že polštářek vyhovuje. Váš Matýsek.
Super, pasuje na vankus mamotato.
Kvalitný vankúš na dojčenie alebo aj zábrana na posteľ opretú o stenu.
- výborný
výborný vankúš, skvelá opora pri spaní
- Vankus som si objednala v 6.mesiaci tehotenstva ked som uz citila bolesti chrbta pri spani a nevedela som sa ulozit.
- Ziadne.vankus len odporucam.
Je velmi pohodlny,dostatocne velky,dobra opora chrbta a na vylozenie nohy na boku.Urcite sa mi spanok zlepsil a keby som vedela objednam si ho urcite skor.Oblubila si ho moja dcera a dokonca aj manzel,takze urcite bude vyuzity.Bola to dobra kupa.Urcite bude prinosny aj pri dojceni alebo ako hniezdo pre babatko.
- splnil moje očakávania
odporúčam
Zobrazujem 181 - 200 zo 248 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...13 Ďalšie »