Najnovšie recenzie zo sekcie Tehotenské a dojčiace vankúše
- Cena, kvalita
Prakticky pri noseni novorodenca. Hlavicka je na makkom a nepoti sa.
- Prijemny material aj minky aj bavlnena cast
- Drzi tvar ako na obrazku
- Vyska zodpoveda potrebe pri dojceni
- Pouzivam uz 2mesiace intenzivne a bez znamok opotrebovania.
- Vnučke veľmi pasuje je to pekný vankúš a praktický
- Žiadne
- Good quality - material seems sturdy and durable
- It is comfortable to use - the shape helps it sit well around the body without being lose and moving a lot
- Mine came defective (one of the breastfeeding reminders wasn't sewn on) but not a big problem for me
- vyhovuje mojím požiadavkam
- lacné vyhotovenie klinového vankúša, po zoblečení obliečky sa z neho trúsili drobné časti peny
Postar nema rozmery ako su uvedene
Chicco BOPPY Vankúš na dojčenie 4v1 Modern Woodland
Registrovaný používateľ
Pridané: 22. októbra 2019
- Veľmi pohodlný a pevný vankúš
- Trochu drahší. Rovnakej kvality sú aj lacnejšie.
Super ak ma dieťa reflux a musíte kojiť tak aby bolo dieťa našikmo, stačí si dať jednu nohu na špičku a druhu uvoľniť, alebo si nohy preložiť a hneď ma dieťa vhodnú polohu aby sa mu jedlo ľahšie posuvalo nižšie do žalúdka.
Skúsila som aj gulickovy vankúš od Ceba-Vankúš na dojčenie Cebuszka PHYSIO Mini - Flora & Fauna Vážka. Guličkové absolútne neodporúčam.
Skusila som aj Ingenuity Vankúš na dojčenie Let's Flip Again -odporúčam tiež! Je lacnejší čo je super.Kvalitou sú ale úplne porovnateľné.
Veľké vankúše, ktoré sú vhodne počas tehotenstva by som vôbec neodporúčala! Veľmi nepraktické. Chcete si hocikam sadnúť a musíte tu obrovsku vec niekde dotrepat. Najlepšie sú pevne vankúše, ktoré pekne obopnú pas a nemusíte už nič ďalej pridržiavať.
- Veľkosť
- Tvar
- Viaceré využitie
Ceba Vankúš na dojčenie Cebuszka PHYSIO Mini Flora & Fauna Vážka
Registrovaný používateľ
Pridané: 7. októbra 2019
- Poťah príjemný
- Gulickova náplň je zlá voľba=neudrží pevne dieťa, nie je mu tam pokial je maličké pohodlne.
- Guličky sa po mesiaci používania skvrkli.
Guličky som si vždy nahrnula do stredu aby dieťa bolo čo najvyššie k prsníku a nemusela som sa hrbit, ale tie sa presunuli do bokov, čo je veľmi nepohodlné.
Odskusala som ďalšie dva vankúše:
-Chicco-Vankúš na dojčenie Boppy - Woodland -odporúčam!
-intenuity-Vankúš na dojčenie Let's Flip Again™ 0m+ - odporúčam tiež! Je lacnejší čo je super.Kvalitou sú ale úplne porovnateľné.
- Veľmi pohodlný a pevný vankúš
- Trochu drahší. Rovnakej kvality sú aj lacnejšie.
Super ak ma dieťa reflux a musíte kojiť tak aby bolo dieťa nasikmo, stačí si dať jednu nohu na špičku a druhu uvoľniť, alebo si nohy preložiť a hneď ma dieťa vhodnú polohu aby sa mu jedlo nevracalo.
- Veľmi pohodlný a pevný vankúš
- Výborný a ešte aj super cena!!!
Skusila som aj Chicco-Vankúš na dojčenie Boppy - Woodland -odporúčam tiež! Ale je drahší. Kvalitou sú ale úplne porovnateľné.
New Baby vankúš v tvare C králiček
Pridané: 10. septembra 2019
(naposledy upravené 10. septembra 2019)
Zakúpený v mojkocik.sk
- Som nad mieru spokojná
- Malá pri kúpaní veľmi kričala ale odkedy máme podložku tak je tichucko a užíva si kúpanie
- Nie je studená
- Celkom rýchlo aj vyschne zavesená na balkóne. Uvidíme ako bude schnut v zime vnútri v byte
- Škoda že len do 6 mesiacov veku dieťaťa
Super. Nám to zachránilo kúpací rituál. Kúpila by som znovu
- Príjemný material
- Skvele spracovanie
- Drzi tvar
Reakcia obchodu Matýsek
Děkujeme :)
- praktický, pekný dizajn, nízka cena
Zobrazujem 121 - 140 zo 248 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...13 Ďalšie »